Archieven

Dit bericht is 995 keer gelezen

SCHOONHOVEN – In de laatste week van de zomervakantie (24-28 augustus) worden opnieuw de TENTdagen gehouden op het sportveld aan de Kamerlingh Onnesdreef in Schoonhoven.

De grote witte tent is inmiddels een bekende verschijning en ook dit jaar staan de vaste onderdelen als het Vakantiebijbelfeest, Tienerprogramma en het Walking Dinner weer gepland.

De TENTdagen 2019 trapt af met TasteTENT: proeven van wat de TENTdagen typeert én proeven bij een aantal mobiele eettentjes. Een ontspannen avond in festivalsfeer. Tussen 19.00 en 22.00 uur zijn de ‘hapjes op wieltjes’ te vinden net buiten de tent. Binnen wordt de tent omgeturnd tot gezellige huiskamer met ontmoeting en spel. Jong en oud is welkom om de start van de TENTdagen op zaterdag 24 augustus te vieren.

De zondagmiddag staat in het teken van een Sing-In voor jong en oud van 15.00 tot 16.00 uur. Op zondagavond komt de worshipband JOY! naar de tent.

Met liedjes, voorstellingen en verhalen trekt hij al jaren het land door. Maandagavond betreedt Martin Brand in Schoonhoven het podium om met zijn theater soloprogramma op ludieke wijze de kijker te laten lachen en inspireren.

Op dinsdagavond wordt er onder begeleiding van Total Harmony gesport en op woensdagavond is er de mogelijkheid tot relaxen in de tent met een live jazzband. Op woensdagavond is tevens de afsluiting van de TENTdagen 2019 met een barbecue.

Voor meer informatie zie www.tentdagen.nl

Dit bericht is 995 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief