Archieven

Dit bericht is 2884 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De gemeente Krimpenerwaard biedt horecaondernemers bij de heropening komende week de mogelijkheid om hun terras tijdelijk uit te breiden. Dit om aan de anderhalve meter-eis te kunnen voldoen.

Vanaf maandag 1 juni (12.00 uur) worden de maatregelen, die het kabinet heeft moeten nemen in de strijd tegen het coronavirus, voor de horeca versoepeld.

Horecaondernemers in Krimpenerwaard krijgen vanaf dat moment de mogelijkheid om grotere terrassen te krijgen. Ondernemingen die in bezit zijn van een commerciële DHW vergunning, kunnen daarvoor een verzoek indienen bij de gemeente. Ook ondernemingen (met een commerciële DHW vergunning) die geen terras hebben kunnen er gebruik van maken.

Wanneer een terras grenst aan een ander terras, of als meerdere ondernemers gebruik willen maken van hetzelfde gebied, wordt gevraagd een gezamenlijk verzoek in te dienen. Dat versnelt het beoordelingsproces, aldus de gemeente. Het gaat uiteraard om een tijdelijke uitbreiding van de terrassen tot 1 oktober van dit jaar.

Dit bericht is 2884 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief