Archieven

Dit bericht is 924 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Op de laatste dag van het jaar blikt men terug én vooruit. Voor Krimpenerwaard betekent vooruitblikken dat er in januari een nieuwe burgemeester wordt benoemd en dat we dus afscheid nemen van de huidige burgemeester.

Bij RTV Krimpenerwaard waren beide heren te gast: Roel Cazemier live in de studio en Pieter Paans via een digitale verbinding. Ze spraken met presentatrice Ilja Bakker over de verwachtingen van het ambt (Paans) en de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen jaren (Cazemier).

Waar kijkt Cazemier met trots op terug? Waarom heeft Paans gesolliciteerd? En welke muziek kiezen zij daar bij? Van The River tot Hotel California en van Lied van Ruth tot The Final Countdown.

Paans woont inmiddels in de Krimpenerwaard en heeft al met een aantal mensen kennisgemaakt. De komende weken wordt hij door Cazemier ingewerkt op lopende dossiers, maar “hij zal niet letterlijk aan de hand worden meegenomen”, aldus Cazemier.

De scheidend burgemeester heeft vooral mooie herinneringen aan alle contacten met vrijwilligers, en dan met name de waarderingsbijeenkomsten. Ook is Cazemier trots op hoe de Krimpenerwaard echt één gemeente is geworden. Komt Paans dan in een gespreid bedje? “Nee, zeker niet. Er zijn altijd onderwerpen die aandacht blijven vragen.”

Paans heeft er in ieder geval veel zin in. Hij kijkt er naar uit om aan de slag te gaan in de Krimpenerwaard, land tussen rivieren.

Dit bericht is 924 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief