Archieven

Dit bericht is 1459 keer gelezen

BERGAMBACHT/KRIMPEN A/D LEK – Jongeren tussen de 18 en 27 jaar kunnen op vrijdagavond 4 juni in Bergambacht en Krimpen aan de Lek The Hunted spelen. Dit is een interactief spel dat wordt gespeeld met een app die de twee dorpen verandert in één groot speelveld.

Deelnemers nemen het tegen elkaar op in de rol van hunter of crimineel. De criminelen proberen de digitale kluizen die op verschillende plaatsen te vinden zijn te kraken terwijl de hunters op hun beurt hun best doen om de criminelen te pakken te krijgen.

Vooraf worden de deelnemers opgedeeld in teams. Elk team downloadt de app waarop het speelveld in het dorp is te zien. Een plattegrond toont de kluizen en andere personages.

De criminelen moeten zoveel mogelijk kluizen zien te kraken en daarmee zoveel mogelijk punten zien te verdienen. Maar tegelijkertijd moeten ze wel uit handen zien te blijven van de hunters. Die verdienen weer punten door de criminelen op te sporen. Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid. Het spel is geheel coronaproof want het vangen van de criminelen gebeurt op afstand.

De activiteit start om 20.00 uur en zal tot ongeveer 21.30 uur duren. Inschrijven is geheel gratis en kan op www.zuidhollandactief.nl. Het is mogelijk om in één meerdere personen op te geven.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Team Sportservice Krimpenerwaard, Klankbordgroep Jongeren Krimpenerwaard, Jongerenwerk Krimpenerwaard en de gemeente Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1459 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief