Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 685 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – VVD-netwerk De Krimpenerwaard houdt op woensdag 24 februari om 20.00 uur een digitale bijeenkomst. Het thema is: ‘Langer thuis wonen met zorg, hoe dan?’

Tweede Kamerlid Sophie Hermans (VVD) zal hierover spreken. Na haar inbreng gaan deelnemers in gesprek met regionale experts op het gebied van wonen en zorg.

Centraal staat de zorgvraag die stijgt. Verzorgingshuizen zijn inmiddels nagenoeg verdwenen, thuiszorg kan de vraag niet aan door personeelstekorten en de maatschappelijke kosten lopen (te) hoog op.
Deze ontwikkeling heeft consequenties voor woningbouw, zorgorganisaties en gemeenten. Er ontstaat behoefte aan nieuwe woonvormen en aan ondersteuning in de wijk.

Hoe ziet de ideale situatie eruit en hoe kan de gemeente hierin een rol spelen? En wat hebben de woningbouwcorporaties en de zorgorganisaties nodig?

Meedoen aan de thema-avond kan door een e-mail te sturen naar: peter.nieuwhof@gmail.com. Na opgave krijgt de deelnemer een MS-Teams link toegezonden waarmee hij of zij toegang krijgt tot de thema-avond.

Dit bericht is 685 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief