Archieven

Dit bericht is 1732 keer gelezen

BERKENWOUDE – Het is al meer dan tien jaar vaste prik met Pinksteren: de TimmerTuin aan de Kerkweg 106, net buiten de dorpskern van Berkenwoude. In en rondom de paardenstal, tuinhuis, schuur en weelderige tuin exposeren dan meer dan twintig kunstenaars uit binnen- en buitenland hun werk. Kunst van hoog niveau en zeer gevarieerd: schilderijen, beeldhouwwerken, beelden van keramiek en brons, fotografie, sieraden en nog veel meer.

De laatste jaren genoten meer dan 800 bezoekers van de gratis koffie, een drankje en de gemoedelijke sfeer.

“En toen was er corona”, zucht Marian Timmer. “Helaas kon de TimmerTuin daardoor afgelopen jaar niet doorgaan. We hopen dat het dit jaar weer lukt met Pinsteren, maar de kans dat Corona ook dit jaar dit prachtige evement onmogelijk maakt is natuurlijk aanzienlijk. Op dit moment hebben we de moed nog niet opgegeven. Alles in de organisatie is voorbereid. Als het weer mag, kunnen en zullen we snel handelen.”

Als corona het toelaat is de Timmertuin op beide Pinksterdagen (23/24 mei) geopend van 11.00 tot 17.00 uur (toegang en ruime parkeergelegenheid gratis). Timmer: “Zo niet, zet het dan vast in de agenda voor volgend jaar.”

Dit bericht is 1732 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief