Archieven

Dit bericht is 1491 keer gelezen

HAASTRECHT – Na ruim een jaar van stilte, online bijeenkomsten en uitgestelde voorstellingen, staat De Schijnwerper op 13 en 14 november weer op de planken.

De spelers staan te popelen om het toneel van thuisbasis Theater Concordia in Haastrecht te mogen betreden voor een volle zaal. De voorstelling ‘Alles is Schijn’ is geïnspireerd op scenes uit het verleden van De Schijnwerper, geschreven en geregisseerd door Michel Linthorst.

Het verhaal gaat over Nero Nabilus, een kunstenaar die één grote droom heeft… wereldberoemd worden. Hij schuwt niets en ontziet niemand om zijn doel te bereiken. In ‘Alles is Schijn’ is niets wat het lijkt en probeert iedereen zichzelf zoveel mogelijk in de schijnwerper te zetten. Met een onverwachte plotwending komt alles tot een hoogtepunt van schijnheiligheid.

De voorstelling wordt twee keer gespeeld, op zaterdag 13 november om 20.15 uur en op zondag 14 november om 14.30 uur. Locatie is Theater Concordia in Haastrecht. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk en zijn te reserveren op www.deschijnwerper.nl of via info@deschijnwerper.nl/(0182) 502652.

Dit bericht is 1491 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief