Archieven

Dit bericht is 1090 keer gelezen

GOUDERAK- De Gouderakse toneelvereniging Grimas sluit dit toneelseizoen af met het stuk Calendar Girls. Op 12 en 19 november is deze voorstelling te bewonderen in het Dorpshuis te Gouderak. 

Het stuk is bijna een klassieker te noemen. Het verhaal is waargebeurd en in 2003 verfilmd met Helen Mirren en Julie Walters. Chris en Annie zijn de beste vriendinnen en beiden actief lid van het lokale Women’s Institute.

Na het overlijden van John, de man van Annie, groeit het idee om met de opbrengst van hun jaarlijkse kalender een comfortabele slaapbank voor bezoekers te kopen. Het plan is om een kalender te maken waarvoor de vrouwen van het Women’s Institute discreet naakt moeten poseren. Na lang beraad wordt er een besluit genomen.

Kaarten
“Wat en hoe moet u echt komen zien tijdens een van de voorstellingen. De belevenissen van deze Calendar Girls zijn verrassend, ontroerend, spannend maar vooral ook vol humor. De gehele vrouwencast van Grimas wordt voor dit stuk uitgedaagd en u mag en kan als toeschouwer erop vertrouwen dat, dat u niet in de (koude) kleren laat zitten.”

Kaarten (10 euro) zijn verkrijgbaar aan de zaal en bij Monique Dekker, per mail moniquedekker1979@gmail.com en per Whatsapp (06-42596931). De zaal opent om 19.15 uur en de voorstelling begint om 20.00 uur.

Dit bericht is 1090 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief