Archieven

Dit bericht is 402 keer gelezen

HAASTRECHT- Muziekliefhebbers kunnen tussen Kerst en Oud en Nieuw hun hart weer ophalen tijdens de TOT2000 PUB. Gezellig met familie, vrienden en gelijkgestemden luisteren naar de vele popklassiekers uit de vorige eeuw. Op dinsdag 27 december kan je hiervoor vanaf 16.00 uur terecht in de TOT2000 PUB in het Haastrechtse Concordia.

Om het uur is er een andere invulling van het programma. Zo kun je onder meer luisteren naar vier live bands uit de regio. De band No More trapt af met diverse rock classics van o.a. Guns ‘n Roses, ZZ Top, CCR en AC/DC. Daarna is het de beurt aan Have a Cigar. En ja, zoals de naam al doet vermoeden spelen zij klassiekers van Pink Floyd.

Maar ook artiesten als Radiohead en Pearl Jam komen bij hen aan bod. Daarna wordt het de hoogste tijd om de heupjes te laten swingen met de coverband FunkThis!. Zij spelen bekende nummers van o.a. Stevie Wonder, Chaka Khan, Donna Summer en The Trammps. De band HardZat doet tenslotte om 01.00 uur het licht uit. Maar niet voordat ze de zaal op z’n kop hebben gezet met muziek van Gary Moore, Anouk, Golden Earring en Ike & Tina Turner.

Live-registraties
Voor het optreden van iedere live band worden op de grote schermen live-registraties getoond van iconische optredens uit de moderne muziekgeschiedenis. Elk live band krijgt daarbij zijn eigen thema. Voor No More is dat Classic Rock en voor Have a Cigar is er gekozen voor nummers rondom het thema Smoke & Fire. Funkmuziek is uiteraard het thema voor FunkThis, terwijl het thema Women in Rock het optreden van HardZat zal inluiden.

Bitterballen MUSICBINGO
Nieuw dit jaar is de TOT2000 MUSICBINGO. De eerste negentig bezoekers krijgen een gratis MUSICBINGO-kaart met daarop zestien artiesten uit de TOP 2000. Deelnemers krijgen random geluidsfragmenten te horen die wel steeds korter worden.

Het wordt daardoor steeds moeilijker de artiest te herkennen. De eerste met een volle kaart mag dan ‘I get the Music’ roepen en bij een juiste kaart win je een grote schaal met bitterballen. Leuk om te krijgen maar ook leuk om te delen. We spelen twee rondes. Dus zorg dat je er op tijd binnen bent als je hieraan mee wilt doen.

Tot 2000 dinsdag is op 27 december om 16.00 uur. Kaarten (à € 15) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

 

Dit bericht is 402 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief