Archieven

Dit bericht is 1655 keer gelezen

HAASTRECHT- Het Tot 2000 Café van Theater Concordia gaat niet door. Het evenement stond gepland op 27 december, maar wegens te weinig animo heeft de organisatie moeten besluiten dat het geen doorgang kan vinden. Zo vertelt Rob van Zuijlen aan RTV Krimpenerwaard.

“Het is vervelend. We hebben er heel veel werk aan gehad.” Slechts veertig kaarten werden er verkocht. “Dan is zo’n groot evenement niet haalbaar”, zegt Van Zuijlen. “Het evenement loopt door het hele theater, dan heb je meer animo nodig.”

Er zouden vier lokale bandjes komen optreden en ook was er een muziekbingo gepland. Waarom er weinig animo is, durft Van Zuijlen niet te zeggen. “Het is natuurlijk op dinsdagavond, derde Kerstdag. Het is een drukke tijd, maar of dat ermee te maken heeft.”

Dit bericht is 1655 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Tot 2000 Café in Theater Concordia gaat niet door

  • Jammer, ik weet van veel mensen dat ze zouden komen, en..nee, ze hadden geen kaartje in de voorverkoop gekocht, dat kon immers op de middag zelf ook nog. nogmaals spijtig dat zo’n leuk evenement voor en door haastrechtenaren zo snel werd geannuleerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief