Archieven

Dit bericht is 829 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Tijdens de triathlon van Alphen aan den Rijn legde het divisie team van Triatlon Vereniging Krimpenerwaard (TVK) beslag op een uitstekende tweede plaats en daarmee verzekerde de vereniging zich van promotie naar de derde divisie.

De serie van vier divisie wedstrijden werd afgewerkt in Eijsden, Rotterdam, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. De Krimpenerwaardse vereniging die dit jaar dankzij een aantal nieuwe sponsors in een nieuw tenue de strijd aanging volgde een andere strategie dan voorgaande jaren. Door de sterke groei kon TVK  voor elke wedstrijd een beroep doen op een brede selectie, waardoor deze promotie het resultaat is van de inzet van veel leden van de club, zegt de trotse voorzitter, Theo Kion.

Individueel succesNaast de teamprestatie was er ook een succes voor TVKrimpenerwaard op de individuele wedstrijd. Melissa de Bruin won voor het tweede jaar op rij namelijk de kwart triathlon bij de dames. Na een kilometer zwemmen in de Zegerplas tikte zij als eerste aan. Tijdens het fietsen, waar ze dit jaar veel progressie maakte kon zij met de allersnelste dames mee en als derde begon ze aan het looponderdeel. Al snel haalde ze de nummers 1 en 2 in en liep onbedreigd naar de zege.

“Onze inzet voor volgend jaar is om met twee teams te gaan deelnemen aan de Divisie wedstrijden. Een team in de derde divisie en een team in de vierde divisie. En het zou helemaal mooi zijn als we ook nog een damesteam kunnen inschrijven. Volgend jaar viert onze vereniging haar 35 jaar bestaan. Het zou een mooie bekroning zijn!”

Dit bericht is 829 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief