Archieven

Dit bericht is 1279 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL- “Tijdens de eerste dag van ons vakantiedorp was het beslist afzien”, vertelt Sanne van Synerkri.

Een gemeten temperatuur van 34 graden en een felle zon zorgden er voor dat de gevoelstemperatuur op de kunstgrasvelden van korfbalvereniging KOAG tot ver boven de veertig graden opliep. Dat had gevolgen voor het aantal belangstellenden. Niet meer dan zestig kinderen schreven zich in. De medewerkers van Synerkri, bestaande uit leden van het vaste team, stagiaires en vrijwilligers, lieten zich er niet door uit het veld slaan. Veel water om te drinken en veel water om onder af te koelen hield de aanwezigen op de been. De tweede en derde dag waren aangenamer en dat was meteen af te lezen aan het aantal inschrijvingen. Meer dan een verdubbeling ten opzichte van de eerste dag.

Het Vakantiedorp in Krimpen aan den IJssel biedt de basisschoolleerlingen in de laatste week van de zomervakantie een afwisselend programma waarin sport, spel en knutselen centraal staan. De deelnemers kunnen zich vermaken met imposante springkussens, deelnemen aan sportieve clinics, zich laten schminken en meedoen aan buitenspelen. Zo stond er op de laatste dag onder meer een bootcamp en een spannende competitie flagfootball op het programma. Medewerkers van Synerkri hielpen de kinderen waar nodig om de spelregels onder de knie te krijgen en zorgden er voor dat alles vlekkeloos verliep.

“Dit is het tweede jaar dat we op deze prachtige locatie voor deze opzet hebben gekozen”, aldus Sanne. “De kinderen hebben het prima naar hun zin, aanwezige ouders en opa’s en oma’s doen gezellig mee en wij van Synerkri vinden het heerlijk om dit voor onze doelgroep te kunnen organiseren.”

Dit bericht is 1279 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief