Archieven

Dit bericht is 1114 keer gelezen

SCHOONHOVEN – De open dagen op het Schoonhovens College werden vanwege coronamaatregelen vooral virtueel bezocht. Veel leerlingen uit de groepen 8 van de regionale basisscholen namen in de huiskamer via hun computer een kijkje bij de lessen aan de Vlisterweg.

Dat ‘Festival’ ging gepaard met creatieve opdrachten waarvoor een prijzenpakket beschikbaar was gesteld.

Donderdagmiddag namen Meagan Knop (Het Avontuur), Nyncke Alferink (Ichthus) en Selena Looijaard (De Rank) hun prijzen met enige trots in ontvangst. Meagan Knop won een chromebook, Selena Looijaard ontving een tegoedbon van 25 euro en Nyncke Alferink kreeg een softbalclinic met haar hele klas aangeboden. Daan Zijdel uit groep 8 van De Krullevaar was eveneens winnaar, maar moest afzeggen wegens ziekte. Voor hem en zijn klas ligt een techniekles in het verschiet.

De afdelingsleiders Pieter Zorgman en Brenda Walter waren zeer te spreken over de vele inzendingen. In combinatie met een eerder bezoek van ouders aan het vmbo (VIP Experience) hebben deze ervaringen op de open dagen geleid tot maar liefst 117 aanmeldingen van leerlingen voor volgend schooljaar.

Dit bericht is 1114 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief