Archieven

Dit bericht is 1777 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De Truckrun Krimpenerwaard én de nacompetitiefinale tussen Bergambacht en Lekkerkerk zijn zaterdag live te volgen bij RTV Krimpenerwaard en de Lokale Omroep Krimpen.

De Truckrun is terug van weg geweest en zal dit keer starten vanaf het Tuyterplein in Krimpen aan den IJssel. Om 13.00 uur zet de stoet zich in beweging.

Via Krimpen aan de Lek gaat de route naar Lekkerkerk en vervolgens naar Bergambacht. Daarna rijden de vrachtwagens door Ammerstol om vervolgens via De Hem naar de N210 te gaan. Via Bergambacht gaat de route naar Stolwijk en daarna richting Gouderak. Nadat Gouderak gepasseerd is voert de route via Lageweg richting Ouderkerk aan den IJssel en daarna weer terug naar Krimpen aan den IJssel.

Het evenement is rechtstreeks te volgen op de radio bij RTV Krimpenerwaard en de Lokale Omroep Krimpen. De chauffeurs en hun bijrijders kunnen verzoekplaten aanvragen en in de uitzending komen.

De eerste elftallen van de voetbalverenigingen Lekkerkerk en Bergambacht treffen elkaar zaterdagmiddag, net als vorig jaar, in de finale van de nacompetitie. Destijds won Lekkerkerk in de verlenging met 3-1. Bergambacht zal er alles aan doen om dit keer te winnen en te promoveren naar de derde klasse. Lekkerkerk zal echter alles uit de kast halen om zich te handhaven.

Volg het allemaal via de radio en stem af op de Lokale omroep Krimpen of RTV Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1777 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief