Archieven

Dit bericht is 874 keer gelezen

streekmuseum1KRIMPEN A/D IJSSEL – Voor het tweede jaar op rij houdt Lionsclub Domaine des Dames op zaterdag 13 april een Lifestyle Spring Market in het Streekmuseum in Krimpen aan den IJssel.
De voorjaarsmarkt biedt activiteiten voor jong en oud. Er zijn kraampjes met tweedehands tassen, sjaals, sieraden en decoratieve (paas)cadeautjes voor in huis en tuin. Daarnaast is er ook gedacht aan de inwendige mens. Er staan kramen met kaas, olijven en andere versnaperingen. Ook kunnen bezoekers een kopje thee of koffie drinken met een zelfgemaakt stuk taart of genieten van een glas wijn met tapas.
Tevens worden er gedurende de dag verschillende workshop aangeboden. Ook is er een pottenbakker aanwezig en is er mogelijkheid om mee te doen aan een educatieve autopuzzeltocht door de Krimpenerwaard. Vocal Group Jade – winnaar van het onlangs gehouden korenfestival – zorgt voor een muzikale noot gedurende de dag.
Het Streekmuseum, dat de geschiedenis van de Krimpenerwaard op een unieke wijze in beeld brengt, is deze dag gratis te bezoeken.
De opbrengst van het evenement gaat voor een groot deel naar Stichting Matchis, het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren. Stichting Matchis zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. Het overige deel is voor het vervullen van wensen uit de wensboom, het Streekmuseum en een aantal kleinere doelen.

Dit bericht is 874 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief