Archieven

Dit bericht is 714 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Onderwijswethouder Wubbo Tempel heeft vrijdag de uitbreiding van de Rudolf Steiner school geopend. Samen met schooldirecteur Barry Simons en de leerlingen werd hier een feestelijk moment van gemaakt. Tempel maakte de opening officieel en knipte een bloemenlint door.

De school had door de groei van het aantal leerlingen ruimtegebrek. De prognoses geven aan dat de groei aanblijft. Daarom heeft de gemeente in overleg met het schoolbestuur SVZH plannen gemaakt voor een duurzame oplossing voor deze uitbreiding.

De uitbreiding van de Rudolf Steiner school is het eerste plan dat gerealiseerd wordt vanuit het Integraal Huisvestingsplan van de gemeente. De gemeenteraad heeft hiertoe een bouwkrediet beschikbaar gesteld. Het resultaat is de uitbreiding van de Rudolf Steiner school. De uitbreiding van de school zal na de herfstvakantie in gebruik genomen worden.

Tempel: “Heel mooi dat wij op deze manier de wens van de school om uitbreiding als gemeente konden realiseren. En binnen de gestelde tijd. Ondanks het weer was het een vrolijke gebeurtenis.”

Dit bericht is 714 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief