Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 552 keer gelezen

SCHOONHOVEN – De inzendingen van de Silver Challenge tijdens de Zilverdag dit jaar waren van hoog niveau, oordeelde de vakjury. Op zaterdag 5 juni krijgen twee winnaars de Vakjuryprijs of de Publieksprijs uitgereikt. Het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven heropent die dag haar deuren: gelegenheid bij uitstek om de uitreiking vanaf die locatie te doen.

Inmiddels hebben bijna 1500 mensen de Digitale Zilverdag 2021 bekeken via YouTube of op de website www.zilverdag.nl.

Op maandag 24 mei, Tweede Pinksterdag, ging de stream live. Op die dag kon tussen 10.00 en 17.00 uur gestemd worden voor de Publieksprijs. Annemiek van Hecke bleek, met haar inzending ‘Soulcage’, de publiekslieveling en ontvangt de Publieksprijs: een bedrag van honderd euro en een cadeaubon van firma BirGem.

Bij de Vakjury – bestaande uit taxateur George Hamel, docent aan Vakschool Schoonhoven Pieter Vermeulen en museumdirecteur Marcel Teheux – scoorde de inzending (foto) van Eleonore Meirer het hoogst: zij ontvangt de Vakjuryprijs die bestaat uit een bedrag van tweehonderd euro en een cadeaubon van Herens & Herens.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 5 juni om 16.00 uur voor genodigden. Onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen, is de verwachting dat het museum op 5 juni de deuren weer mag openen voor bezoekers. Een kaartje voor het museum kan dan gereserveerd worden via de website.

Dit bericht is 552 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief