Archieven

Dit bericht is 940 keer gelezen

LEKKERKERK – Met op de achtergrond de kantine in een totaal vernieuwde zwart-witte look speelde Lekkerkerk, onder leiding van de nieuwe trainersstaf bestaande uit Edward Knook, Dennis Burger en Richard Booij, de wedstrijd tegen DCV-23 met twee teams.

De eerste helft speelde de kern van Lekkerkerk 2 en na rust draafde de kern van Lekkerkerk 1 op. De jonkies van Lekkerkerk 2 hielden de leeftijdsgenoten van DCV in de eerste helft op 0-0. Keeper Denny de Waal hoefde slechts een enkele keer handelend op te treden. De Lekkerkerkse formatie kreeg ook een paar kleine kansjes, maar mede door de hoge temperatuur was het spelbeeld wat rommelig.

In de tweede helft zette Lekkerkerk met aanwinsten Jeffrey Altheer, Samuel de Almeida Cardoso, Danny Hoogendoorn en Faybian Hertstein, aangevuld met sterkhouders van vorige seizoenen zoals: Bart Sterrenburg, Pim Molenaar en de gebroeders Van Gent, de tegenstander vast op eigen helft. Bij vlagen werd er prima gespeeld. De ijverige Danny Hoogendoorn rondde een prima voorzet van Mike van Gent af, Kevin van Gent krulde de bal van 25 meter in de kruising en Jeffrey Altheer tikte bekwaam van dichtbij binnen. Met deze drie goal werd de eindstand bereikt. Afwezig waren nog keeper Dillan Heijnen (lichte klachten) en Gertjan Rothman (vakantie).

Zaterdag 22 augustus staan de volgende oefenwedstrijden op het programma:

Lekkerkerk 2 speelt om 14.30 uur uit bij Excelsior Rotterdam 2. Lekkerkerk 1 voetbalt op dezelfde dag en tijd thuis tegen het eerste elftal van Excelsior Rotterdam-amateurs.

Dit bericht is 940 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief