Archieven

Dit bericht is 825 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Ter gelegenheid van Valentijnsdag hebben vrijwilligers van VluchtelingenWerk Krimpenerwaard hun cliënten – coronaproof – verrast met een presentje. Dit ook om nogmaals te benadrukken dat ze altijd voor hun cliënten klaar staan en aan hen denken.

“Valentijnsdag is de dag dat je elkaar liefde en extra aandacht geeft. Dit jaar is dat nog belangrijker dan andere jaren”, aldus Sarah van der Vliet van VluchtelingenWerk Krimpenerwaard. “Er voor elkaar zijn, een hart onder de riem steken en veel virtuele knuffels uitdelen.”

Ook tijdens deze lockdown kunnen vluchtelingen in de Krimpenerwaard rekenen op VluchtelingenWerk. Van der Vliet: “De vrijwilligers en medewerkers zetten zich dag in dag uit in om vluchtelingen zo goed mogelijk op afstand te helpen en ondersteunen. Bij de één gaat dat makkelijker dan bij de ander. Je ziet dat bij de meeste de zelfredzaamheid de overhand neemt. Maar eenzaamheid en taalachterstanden liggen soms ook op de loer. Gezinsherenigingen worden namelijk nog langer uitgesteld wat moeilijk te verduren is. Onze vrijwilligers zijn daarom bij hun cliënten langs geweest om ze een hart onder de riem te steken.”

Dit bericht is 825 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief