Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1406 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Rob van den Broeke vertrekt als directeur-bestuurder van QuaWonen. Hij wordt per 1 september van dit jaar directeur-bestuurder bij Rijswijk wonen.

Van den Broeke: “Sinds 2010 heb ik me met veel plezier ingezet voor de organisatie QuaWonen en voor het wonen in de Krimpenerwaard. QuaWonen is een ambitieuze organisatie die sterk presteert en goed samenwerkt met belanghouders. De organisatie kan dankzij lage bedrijfslasten maximaal inzetten op maatschappelijke thema’s zoals de energietransitie en langer zelfstandig thuis. De afgelopen jaren heb ik samen met alle medewerkers flink gebouwd aan waar QuaWonen voor staat: voldoende goede woningen en dienstverlening voor mensen die zelf moeilijk slagen op de woningmarkt. Ik ben trots op wat we met elkaar hebben bereikt.”

Johan de Leeuw, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “We vinden het heel jammer dat Rob ons gaat verlaten. Hij heeft met hart en ziel gewerkt aan de professionalisering en positionering van QuaWonen. En met succes. QuaWonen voert haar maatschappelijke taken ambitieus uit. Dat wordt breed gewaardeerd door huurders en samenwerkingspartners.”

De RvC is inmiddels gestart met het werving- en selectietraject van de nieuwe directeur-bestuurder. Voor de tussenliggende periode wordt er een interim-bestuurder gezocht.

Dit bericht is 1406 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief