Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1830 keer gelezen

HAASTRECHT – Zaterdag 18 september om 19.00 uur wordt in de Barnabaskerk pastoor Van Klaveren geïnstalleerd als pastoor van de parochies St. Barnabas in Haastrecht en H. Bartholomeus in Schoonhoven. Vicaris-generaal Van Deelen van het bisdom Rotterdam zal de installatie verzorgen.

Pastoor Van Klaveren is gedurende dertien jaar pastoor van de parochie Sint Jan de Doper. Dit omvat zes katholieke geloofsgemeenschappen in Gouda en omgeving. Deze functie blijft hij , gesteund door een pastoraal team , vervullen. Met deze aanstelling komt een einde aan de tijdelijke aanstelling van pater Thomassen als vervangend pastoor van de beide parochies. Vanaf het vertrek van pastoor Van der Mee medio juli heeft hij de lopende zaken waargenomen.

Dankzij pater Thomassen heeft deze periode van overgang naar een nieuwe situatie soepel kunnen verlopen. De parochies zijn hem daarvoor zeer dankbaar. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen is deze viering alleen toegankelijk voor parochianen en dient men zich hiervoor aan te melden via het secretariaat.

Dit bericht is 1830 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief