Archieven

Dit bericht is 1644 keer gelezen

LEKKERKERK – De op het winkelcentrum van Lekkerkerk aangebrachte kerstverlicht is voor de tweede keer in korte tijd vernield. Dat laat ondernemer Kees de Vries van de gelijknamige schoenenzaak weten op Facebook. Op een foto is te zien dat de versiering deels kapot op de grond ligt.

“In deze best pittige tijden voor de kleinere winkelier, probeer je alle zeilen bij te zetten om je hoofd boven water te houden”, schrijft De Vries.

“Je werkt hard met je collega’s om het dorp zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Samenhorigheid staat in Lekkerkerk dan ook hoog in het vaandel en dit hebben we ook bemerkt met de inzamelingsactie voor de getroffenen van de brand op het industrieterrein; je doet het samen. Zondag werd dit ‘wij-gevoel’ door de prestatie van Max (Verstappen, red.) bij iedereen weer naar boven gehaald. Extra jammer is het, als je dan op maandagochtend weer aan de slag gaat, de feestverlichting – voor de tweede keer – deels in stukken op de grond ligt.”

De Vries hoopt dat dit de laatste keer is geweest.

Naast de nodige bijval komen er onder het Facebookbericht ook suggesties om dan maar camera’s op te hangen op het winkelcentrum om in de toekomst daders van dergelijke vernielingen op te kunnen sporen. “Oppakken en laten betalen!”

Dit bericht is 1644 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief