Archieven

Dit bericht is 877 keer gelezen

STOLWIJK – Cultureel Centrum Het Kwartier in Stolwijk biedt haar bezoekers een gevarieerd theaterprogramma in het nieuwe seizoen. Naast de voorstellingen die plaatselijke muziek- en toneelgroepen verzorgen biedt de culturele agenda veel afwisseling.

Cabaret Stolks Struif (foto), dat in mei al drie keer optrad voor een volle zaal, zal op 14 september het spits afbijten van het nieuwe seizoen met hun allerlaatste reünievoorstelling ‘Terug naar vandaag’.

De week daarop zal weerman Peter Kuipers Munneke een presentatie houden met als thema ‘Wat doet klimaatverandering met de Krimpenerwaard?’.

Op 28 september zal Het Kwartier het toneel zijn van een Oktoberfest, met een optreden van de Duitse band ‘Die Schuchtenkracher’.

Verder in het seizoen zijn er onder meer optredens van De Meiden van Los Muziektheater, de Rolling Stones-coverband Undercover, Carel Kraayenhof en Fred Delfgaauw. Ook zal er weer een Benefiet Korenfestival zijn waarvan de opbrengst ten goede zal komen voor de KiKa-organisatie.

Het Kwartier biedt ook verschillende voorstellingen voor de jeugd met onder andere een optreden van Theater Snater en een reptielenmiddag.

Dit bericht is 877 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief