Archieven

Dit bericht is 1045 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Er kan niet gezegd worden dat de vergunning voor uitbreiding eethuis De Waag overal in goede aarde is gevallen. Plan is om een glazen serre te plaatsen, zodat zomer en winter de gasten op een plezierige manier kunnen vertoeven.

Tegenstanders menen dat de tekenaars van Bouwbedrijf Verstoep de plank hebben misgeslagen. Het zicht op het eeuwenoude pand wordt hiermee totaal ontnomen Daarnaast is de procedure niet juist verlopen. Directe omwonenden zijn niet vooraf op de hoogte gesteld van de plannen.

Aan het woord in onderstaande link:

– Jeroen Patijn, voorzitter Historische Vereniging
– Frans Schaars, bewoner Oude Haven
– Bram Herens, kunstschilder en beschermer cultureel erfgoed
– Arjan Verstoep, directeur Bouwbedrijf Verstoep

Dit bericht is 1045 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Veel verzet tegen uibreidingsplannen Eethuis De Waag

  • Als geboren Schoonhovenaar en incidentele bezoeker van Schoonhoven zou het mij zeer spijten als door de bouw van een permanente serre het zicht op De Waag vertroebeld gaat worden. Een van de kenmerkende plekjes in Schoonhoven gaat dan verloren. Als ik in Schoonhoven ben, drink ik graag een kop koffie op het terras van De Waag zoals dat nu is.
    Het is al spijtig genoeg dat op het Veer al zoveel moois verloren is gegaan door uitbreiding van horecagelegenheden. Schoonhoven moet zich inzetten voor het behoud van haar schoonheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief