Archieven

Dit bericht is 1299 keer gelezen

ongevalLEKKERKERK – De 29-jarige man uit Krimpen aan den IJssel die verdacht wordt van het veroorzaken van een dodelijk ongeluk op de N210 bij Lekkerkerk was onder invloed van cocaïne en wiet. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM).
Het ongeval op zondag 23 december 2018 kostte het leven aan een man (29) en een vrouw (29) uit Lekkerkerk. Drie broers van het mannelijke slachtoffer raakten gewond.
Justitie houdt rekening met het scenario van een verkeersruzie. De verdachte zou de auto van de slachtoffers achtervolgd hebben en klemgereden op de provinciale weg bij Lekkerkerk. De slachtoffers stopten, waarna een derde auto achterop klapte. Twee inzittenden overleefden de klap niet.
De verdachte werd vlak na het ongeluk aangehouden. Hij heeft toegegeven dat hij de dag voor het ongeluk drugs gebruikte. De Krimpenaar moet woensdag voor het eerst voor de rechter verschijnen. Hij wordt verdacht van roekeloos of zeer onvoorzichtig rijgedrag. De zaak wordt nog niet inhoudelijk behandeld.
(Bron: Omroep West)

Dit bericht is 1299 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Verdachte dodelijk ongeval Lekkerkerk onder invloed van drugs

  • Niet normaal om in het verkeer deel te nemen met drugs op,het heeft weer twee mensenlevens gekost en dat is afschuwelijk!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief