Archieven

Dit bericht is 562 keer gelezen

HAASTRECHT- In het nieuwe seizoen heeft de Verhalencompagnie weer verschillende activiteiten op het programma staan. Op zondag 23 oktober opent het Verhalencafé haar deuren, dit keer in ’t Raedthuys van Haastrecht.

Voor de pauze kan er worden geluisterd naar de vertellers die zich opgegeven hebben voor het open podium. Alje Bosma vertelt uit eigen ervaring over het wonderbaarlijke proces van beter worden in zijn verhaal ‘Worteltjes.’

Vincent Wibier neemt ons mee naar een oudejaarsavond lang geleden waarin een vader en zijn zoontje zin hebben in een feestje en Carolyt Koops wil ons graag verrassen met één van de vele verhalen die ze verzameld heeft.

Zoete en zotte verhalen
Na de pauze is het de beurt aan de zeer ervaren verteller Madeleine Nieuwlaat die op beeldende wijze verschillende zoete en zotte Vlaamse verhalen delen. “Het belooft weer een vermakelijke en ontroerende middag te worden en wie weet deelt u zelf onder het genot van een kopje koffie uw eigen verhaal. U bent van harte welkom”, meldt de organisatie.

Waar: ’t Raedthuys, Hoogstraat 79 (voorzijde) en Marktveld 20 (achterzijde), Haastrecht
Wanneer: 23 oktober
Hoe laat: inloop vanaf 14.30 uur, aanvang om 15.00 uur
Prijs: € 10,00
Kaarten zijn te bestellen via www.verhalencompagnie.nl/kaarten-verhalencafe.

Het volgende café
Het volgende verhalencafé is gepland op 12 februari en 16 april. Per café is er plek voor drie vertellers die het leuk vinden om hun verhaal in tien minuten te delen. De organisatie nodigt iedereen uit om zich aan te melden.

“Je hoeft geen professionele verteller te zijn, het gaat om het plezier van het delen. Of vind je het leuk om de muzikale draad tussen de verhalen te verzorgen? Laat het ons weten door te mailen naar info@verhalencompagnie.nl.”

Foto: Freddy Rigole Photography

Dit bericht is 562 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief