Archieven

Dit bericht is 1015 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – In Krimpen aan den IJssel wordt in de periode van 29 juli tot en met 2 augustus een duiker onder de Nieuwe Tiendweg vervangen. Tijdens de werkzaamheden kan forse verkeershinder ontstaan.

Om de nieuwe duiker te kunnen plaatsen is het nodig om een deel van de Nieuwe Tiendweg – ter hoogte van restaurant De Zoutsteen – open te graven. Tijdens de werkzaamheden zijn omliggende fietspaden en de wisselstrook afgesloten. Daarnaast is het weggedeelte van de Nieuwe Tiendweg tussen de Van Ostadelaan en C.G. Roosweg op een aantal momenten afgesloten voor al het verkeer, wat kan leiden tot verkeersoponthoud.

Vanwege deze hinder is bewust gekozen voor een werkweek die in de vakantieperiode valt, zo laat de gemeente Krimpen aan den IJssel weten.

Van 29 juli tot en met 2 augustus gelden twee omleidingsroutes. Een voor het fietsverkeer en een voor het autoverkeer. De omleidingsroutes staan aangegeven met borden. Lijnbussen worden langs het werk geleid door verkeersregelaars. De doorgang van de hulpdiensten is altijd gegarandeerd. Ook zij worden begeleid door verkeersregelaars.

Vervanging van de duiker is nodig om de afvoer van het oppervlaktewater in Oud-Krimpen te verbeteren. De nieuwe duiker is groter, waardoor de afvoercapaciteit wordt vergroot. Deze werkzaamheden vallen onder het project ‘de Grote Kruising’.

Dit bericht is 1015 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief