Archieven

Dit bericht is 1231 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De SGP Krimpen aan den IJssel heeft zijn verkiezingsprogramma met de titel ‘In goede handen’ gepresenteerd. Tegelijk zijn de namen van de dertig SGP-kandidaten bekendgemaakt.

Het verkiezingsprogramma is opgedeeld in drie hoofdthema’s: samen leven, samen wonen en samen werken. De SGP heeft negen speerpunten benoemd om komende raadsperiode mee aan de slag te gaan. Lijsttrekker Arrèn van Tienhoven: “Bij het hoofdthema ‘samen leven’ gaat het om bevorderen van de zondagsrust, huishoudelijke hulp voor wie het echt nodig heeft en het organiseren van jeugdhulp in de eigen omgeving. Bij ‘samen wonen pleit de SGP voor meer woningen voor Krimpense jongeren, stevige aanpak woonoverlast en verkeersonveilige situaties aanpakken. Bij ‘samen werken’ heeft de SGP als speerpunten een nieuw Crimpenhof, de bouw van de Driestar-Wartburg school en het verdubbelen van zonnepanelen op Krimpense daken.”

Van Tienhoven is blij met de nieuwe lijst. “Onze fractie is gebaat bij het behoud van ervaring en nieuw talent. Onze wethouder Hugo van der Wal staat op nummer 2. De top-10 van onze lijst bestaat uit zeer gemotiveerde inwoners die zich willen inzetten voor Krimpen. Met deze kandidaten is Krimpen in goede handen.”

Dit bericht is 1231 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief