Archieven

Dit bericht is 1182 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De verkoopprocedure voor de ontwikkeling van een woongebouw aan de voormalige scheepswerf Joh. Van Duijvendijk is gestart.

Na vele jaren leegstand heeft de gemeente Krimpen aan den IJssel de werf in 2009 aangekocht om te ontwikkelen. Op de oostelijke zijde van de insteekhaven komt een woongebouw te staan. Zo verandert het gebied aan de IJsseldijk langzaam van industriegebied naar woon-werk locatie.

De gemeente Krimpen aan den IJssel is op zoek naar een ontwikkelaar die het woongebouw en een nieuwe eigentijdse loods van ongeveer 52 appartementen wil ontwerpen en ontwikkelen.

De verkoop bestaat uit een woongebouw, een eigentijdse loods en bijbehorende parkeergelegenheid. De gemeente gaat in de toekomst de openbare ruimte tot een levendig en toegankelijk openbaar gebied ontwikkelen. Zo willen we de rivier en de werf weer verbinden met het centrum van Krimpen.

Geïnteresseerde partijen kunnen meer informatie over de opgave en procedure van de verkoop hier vinden. Aanmelden als geïnteresseerde partij kan tot 12 november 2021, 12.00 uur.

Dit bericht is 1182 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief