Archieven

Dit bericht is 2811 keer gelezen

LEKKERKERK – Wethouder Jan Vente opende woensdag de vernieuwde Albert Heijn in Lekkerkerk. De supermarkt van het ondernemersechtpaar Carola en Teus Slingerland is verbouwd en heeft nu het nieuwste winkelconcept.

Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s.

“Bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit”, vertelt Teus Slingerland. “Er is nu ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden.”

Gevarieerd
Uit de eigen ovens komen brood en broodjes. Bij de bakkerij vinden klanten ook taarten en taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een ruim aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook worden vleeswaren en Hollandse kazen vers gesneden. Het assortiment van Albert Heijn Lekkerkerk is gevarieerd: van internationaal tot de producten van lokale leveranciers zoals het banket van Vrolijk. Ook eieren uit de Krimpenerwaard, de StolWeitjes, behoren tot het aanbod.

Zelfscan
De vernieuwde winkel heeft nu zelfscan. Met de handscanner of mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of ze scannen de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. “De eerste reacties zijn erg positief”, zegt Teus Slingerland. “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat ook. Die mogelijkheid blijft uiteraard.” Er zijn meer technische innovatieve snufjes. Door de hele winkel hangen beeldschermen die inspiratie bieden met informatie over seizoensproducten en recepten. “Ook zijn wij een van de eerste winkels met elektronische schapkaartjes. Hiermee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment.”

Voor het ondernemersechtpaar en hun medewerkers is met de heropening van de winkel een einde gekomen aan een hectische periode. Tijdens de verbouwing werden de medewerkers opgeleid tot ‘master in vers’. Nu staat iedereen klaar om klanten te adviseren over producten en smaken. Teus Slingerland: “Het enthousiasme van onze medewerkers is hartverwarmend. Klanten zullen dat nu zelf kunnen ervaren, dus kom langs!”

Albert Heijn aan de Kerkweg 100 in Lekkerkerk is open van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur.

Dit bericht is 2811 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief