Archieven

Dit bericht is 2560 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Supermarktmanager Stephan Neven en zijn team openden woensdag de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn. Met z’n allen knipten ze het lint door.

De supermarkt aan de Cellebroedersstraat in Schoonhoven heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen én nu ook dagelijks verse sushi. Naast een kleine Gall & Gall, heeft de winkel nu de nieuwste technische snufjes en afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s.

“Onze supermarkt is prachtig geworden”, vertelt Stephan Neven. “Klanten zijn verrast over de nieuwe inrichting en de variatie van ons versaanbod én ons houdbaar assortiment. We willen onze klanten nog meer inspireren om lekker en gezond te eten, met veel verse producten en met verschillende smaken. Medewerkers staan klaar om te adviseren, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.”


Vers
Neven: “Bij binnenkomst worden klanten verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met ‘dry misting’, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Er zijn diverse soorten snoepgroenten die je zelf kunt scheppen én nu ook verse sushi.”

Ook het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt vers brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, verse noten, salades en andere borrelhapjes.”

Het aantal zelfscankassa’s is in de vernieuwde winkel uitgebreid van acht naar twaalf. “Hiermee gaat het afrekenen nog sneller”, zegt de supermarktmanager. “Ook hangen overal grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. En met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.”

Albert Heijn Schoonhoven is open van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Dit bericht is 2560 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief