Archieven

Dit bericht is 1573 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Dankzij een gift van Jumbo de Olm in Krimpen aan den IJssel en de Roparun kunnen er twee verwendagen worden gehouden voor kankerpatiënten.

Jumbo De Olm doet jaarlijks mee aan de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De deelnemende teams halen geld op voor projecten in de palliatieve zorg. Team 224 Jumbo De Olm heeft in mei van dit jaar met haar deelname veel geld opgehaald.

Hospice IJsselOever ontving een bedrag waarmee een koppelbed is aangeschaft en voor Inloophuis de IJssel werd geld opgehaald waarmee kankerpatiënten verwend worden met een high tea. Dinsdag was het zover voor de bezoekers van locatie Krimpen. Fraai gedekte tafels in brasserie De Tuyter vormden een welkom decor voor de 25 lotgenoten die samen met een vriend, vriendin of familielid gekomen waren om te genieten van koffie, thee, klein gebak, pasteitjes en andere warme hapjes. De vrijwilligers van inloophuis Krimpen waren er ook. Er werd gezellig gepraat en gesnoept van het lekkers.

Donderdag 12 december vindt de verwendag voor de locatie Capelle plaats, met make-up momenten voor de dames en fotografie, workshop ‘december groen’ en tapas met muziek voor de heren in de middag. Aanmelding via 010-7370069 of info@inloophuisdeijssel.nl.

Foto: Anton Maurik van het inloophuis, Ernst Dijkman en Martijn Broere van Jumbo De Olm schudden elkaar de hand tijdens de high tea voor bezoekers van Inloophuis de IJssel, locatie Krimpen.

Dit bericht is 1573 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief