Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1626 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Zorgpartners Midden-Holland heeft in samenwerking met diverse lokale omroepen, waaronder RTV Krimpenerwaard, een speciaal verzoekplatenprogramma opgezet.

Bewoners, cliënten, patiënten, medewerkers en bezoekers van locaties van Zorgpartners Midden-Holland kunnen online verzoekplaten aanvragen en een boodschap voor iemand overbrengen, nu bezoek in de verzorgingshuizen niet mogelijk is. De verzoekplaten worden dan gedraaid door de lokale omroep in het verzorgingsgebied waar het verzorgingshuis gevestigd is.

Het zijn vreemde tijden voor iedereen. Bewoners, cliënten, patiënten, medewerkers en bezoekers van de locaties van Zorgpartners worden momenteel zwaar getroffen door alle maatregelen die nodig zijn om corona te bestrijden. Om hen een hart onder de riem te steken, heeft Zorgpartners dit plan bedacht en de samenwerking gezocht met alle lokale omroepen in haar verzorgingsgebied, RTV Gouwestad, Gouda FM, BR6, RTW FM, Studio Alphen en RTV Krimpenerwaard.

Alle aanvragen die worden ingediend, worden rechtstreeks gestuurd naar de omroep in de plaats voor wie de plaat bedoeld is, woont, wordt verpleegd of werkt. Het muziekgenre zal variëren van de Muzikale Fruitmand tot de Arbeidsvitaminen.

“RTV Krimpenerwaard werkt hier graag aan mee”, aldus programmaleider Arian Vermeulen. “We hopen de mensen die nu het bezoek van familieleden en bekenden moeten missen een beetje op te vrolijken met een speciale plaat voor hen. Daarom hopen we ook dat dit initiatief een succes wordt.”

In het verzorgingsgebied van RTV Krimpenerwaard gaat het om De Breeje Hendrick in Lekkerkerk, De Waterpoort in Krimpen aan de Lek en Slothoven in Bergambacht. Bij RTV Krimpenerwaard zal het programma tijdelijk worden uitgezonden op dinsdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur en op donderdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur.

Dit bericht is 1626 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief