Archieven

Dit bericht is 674 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Burgemeester Martijn Vroom, raadslid en veteraan Wilco Slotboom, Vincent Noya en Teus Ooms van de Stichting Veteranen Krimpen hebben zaterdagmorgen ter gelegenheid van Veteranendag samen de veteranenvlag gehesen.

Burgemeester Martijn Vroom: “De veteranenvlag wappert vandaag op het Raadhuisplein als eerbetoon aan alle veteranen, die zich ingezet hebben of nog steeds inzetten voor vredesmissies overal ter wereld. De vlag staat symbool voor alle mensen die hebben gestreden voor onze -en andermans- vrijheid.”

De veteranenvlag hangt aan de vierde vlaggenmast op het Raadhuisplein. Vroom: “Deze is nieuw. Hier hijsen we vlaggen die we aangeboden krijgen. Dit kunnen vlaggen zijn van organisaties met een ANBI-status en/of NGO’s, maar ook vlaggen voor evenementen, activiteiten of andere niet-commerciële organisaties. Als gemeente geven we iedereen de mogelijkheid om de vlag hier te hijsen. Mits de vlag een boodschap uitdraagt die binnen de normen van fatsoen vallen.”

Bij twijfel geeft de burgemeester de doorslag. Kijk voor meer informatie over de vierde vlaggenmast op www.krimpenaandenijssel.nl/vierdevlaggenmast.

Dit bericht is 674 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief