Archieven

Dit bericht is 2551 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Al bijna tien jaar is Sandra Keereweer van ‘Vier het leven Fotografie’ actief als professioneel fotografe. Onlangs is zij gestart met de serie ‘Ondernemers in Beeld’. Het betreft hier portretten van vrouwelijke ondernemers die, vanwege de corona-maatregelen, aan huis gekluisterd zijn.

“Normaal gesproken fotografeer ik al voornamelijk vrouwen”, vertelt de enthousiaste fotografe in gesprek met RTV Krimpenerwaard. “Vrouwen zijn altijd druk met werk en huishouden. Vaak willen ze niet op de foto. Dan zorg ik dat ze het gevoel krijgen dat ze belangrijk zijn. Je bent goed genoeg zoals je bent.”

Loveshoots
Sandra is regelmatig te vinden in verzorgings- en verpleegtehuizen om ‘loveshoots’ van ouderen te maken. “Uit hobby is dit voortgekomen. Ik heb bijvoorbeeld zelf nauwelijks foto’s uit mijn jeugd. Mede daarom heb ik de drive om zoveel mogelijk mooie portretten te maken. Mijn werkgebied is het gehele land.” Ook verzorgt zij regelmatig vrouwelijke verwendagen die druk bezocht worden.

Enthousiast
Door de huidige maatregelen is Keereweer gestart met het project ‘Ondernemers in beeld’. “Als fotograaf heb je nu ook de beperking van de anderhalve meter. Daarom maak ik de plaatjes bij de ondernemers thuis bij de voordeur. Een van de ondernemers kreeg daardoor de motivatie om online pakketten te maken. Daar wordt ik enthousiast van.”

Komende zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur maken we verder kennis met deze veelzijdige fotografe. Sandra Keereweer is dan te gast in de studio van RTV Krimpenerwaard.

 

Dit bericht is 2551 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief