Archieven

Dit bericht is 490 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Vrijdag 14 oktober was het VIP dag in de Tuyter. De Uitagenda bestond 2 jaar en dit werd gevierd met de betrokken instanties die gebruik maken van de uitagenda van de Tuyter. De dag werd verzorgt door Synerkri, welke deze agenda beheerd. Op de Uitagenda is alle informatie te vinden over de culturele en sportieve activiteiten in de Krimpen aan den IJssel. De organisatie geeft aan RTV Krimpenerwaard aan trots te zijn met het behalen van het 2 jarig bestaan.

De middag werd feestelijk geopend door Suus van de Water (Synerkri), daarna volgde een muziekquiz. De aanwezig kregen hierbij de ondersteuning van de band Ja!, welke de benodigde fragmenten ten gehore bracht. Die men uiteraard moest raden en noteren in de app. Waar wel een leuke prijs aan vast zat. Kortom een heel gezellige en informele middag van samenzijn van deelnemende collega’s. Op naar het volgende lustrum.

Elke donderdagmorgen tijdens Goedemorgen Krimpenerwaard bespreken presentatoren Nico en Gerrit samen met Mariska de cultuurcoach, het programma van te verwachte activiteiten deze week.

Dit bericht is 490 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief