Archieven

Dit bericht is 1475 keer gelezen

AMMERSTOL – Volkert Jansen (foto) wil de tweede editie van zijn vliegerfestival volgend jaar houden in Ammerstol. Voor de organisatie zoekt hij nog mede-vrijwilligers, zo vertelde hij zaterdagochtend op de radio bij RTV Krimpenerwaard.

De eerste editie van het vliegerfeest vond in mei plaats aan de Kamerlingh Onnesdreef in Schoonhoven. “Het terrein waar we stonden was erg mooi, maar eigenlijk niet heel erg geschikt voor een vliegerfeest. Er staan namelijk heel hoge bomen”, aldus Jansen. “In mijn zoektocht naar een nieuwe, geschikte locatie kwam ik terecht op het ijsbaanterrein in Ammerstol. Uitermate geschikt. Moet nog wel met het bestuur van de ijsclub om tafel om te kijken of het mogelijk is.”

Voor de organisatie van het vliegerevenement zoekt Jansen mede-vrijwilligers die met hem een verenigingsbestuur willen vormen. “Het gaat om een man of vijf, dat is het meest ideaal. In ieder geval zoek ik er één die samen met mij dit festival wil organiseren.”

Jansen organiseerde de eerste editie helemaal in z’n eentje. “Maar als je een vereniging bent, heb je bij de gemeente nogal wat voorrechten, die ik nu uiteraard niet had. Als vereniging schijn je bijvoorbeeld geen kosten te betalen voor het aanvragen van een vergunning. Daar was ik nu al 150,- euro aan kwijt.”

Jansen is inmiddels al weer druk bezig met de organisatie en het zoeken van sponsoren voor de editie van volgend jaar. Wie hem daarbij wil helpen kan zich melden via 06-45300646 of volkert.jansen@gmail.com.

Dit bericht is 1475 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief