Archieven

Dit bericht is 879 keer gelezen

BERKENWOUDE- Ter ere van de dag van de biodiversiteit en de relatie met voedsel organiseert de Voedselfamilie Krimpenerwaard een streekproducten Eetschilderij op zaterdag 21 mei van 12.00 tot 15.00 uur bij Het Schapenschuurtje in Berkenwoude.

“Niet alleen de biodiversiteit maar ook duurzaamheid door de korte voedselketen krijgt hierbij de aandacht die het verdient. Het kleinschalige en exclusieve  evenement is een samenwerking van liefhebbers van gezonde lokale voeding én goede smaak”, meldt de organisatie.

Eetbaar schilderij
Eetschilderij is een culinaire live performance van Marnix Lange waarin hij ‘schildert’ met structuren van eten tot een prachtig en smakelijk kunstwerk. De ingrediënten komen van diverse telers, kwekers en makers uit de Krimpenerwaard met een muzikale omlijsting midden in de polder. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Middenin de prachtige polder van Berkenwoude ligt Het Schapenschuurtje, een sfeervolle theetuin. Je hoort de vogels, ruikt het gras en de tijd lijkt wat te vertragen. De plek is bij uitstek geschikt om een de polder ‘in te ademen’.

Menu streekproducten lunch
Nadat het schilderij is gemaakt krijgt iedereen een deel. De ingrediënten voor het Eetschilderij zijn vegetarisch. Er kan rekening worden gehouden met een allergie voor zuivel, gluten en noten. Deze allergieën kunnen op de dag zelf worden aangegeven. Bij andere allergieën kan er worden gekeken of dit in het menu past. Je kunt hiervoor mailen: marnix@eetschilderij.nl

De aanvang is om 12.00 uur en het begint om 13.00 uur. De kosten zijn 34,95 per persoon. Er moet vooraf worden gereserveerd dat kan via: bericht@voedselfamiliekrimpenerwaard.nl

 

 

Dit bericht is 879 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief