Archieven

Dit bericht is 2198 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Een voetbalwedstrijd zonder publiek. Eigenlijk kan het niet maar vanwege de strengere coronamaatregelen zijn fans nu niet welkom. De VV Schoonhoven heeft voor komende zaterdag de oplossing: livestream van de wedstrijd via facebook.

“Dit soort besluiten zijn natuurlijk heel vervelend”, geeft Patrick de Bondt aan in gesprek met RTV Krimpenerwaard. “Maar de supportersvereniging VV Schoonhoven denkt altijd in mogelijkheden. Daarom gaan wij ervoor zorgen dat komende zaterdag de wedstrijd Schoonhoven 1 tegen VVAC Ottoland rechtstreeks te zien is via een livestream.”

Naast het uitzenden van een live beeld probeert de organisatie ook verslag en interviews in het programma mee te nemen. “Technisch gezien steken wij hier en daar ons licht op. Het is kort dag maar het gaat zeker lukken”, geeft de enthousiaste woordvoerder van de supportersvereniging aan. De wedstrijd begint zaterdag 3 oktober om 15.00 uur. Al vanaf 14.30 uur kan ingeschakeld worden. Over de uitslag van de wedstrijd kon de Bondt nog niet veel loslaten. Het enige wat hij kwijt wilde is dat de kansen voor beide ploegen gunstig zijn.

Dit bericht is 2198 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Volg wedstrijden VV Schoonhoven via livestream

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief