Archieven

Dit bericht is 1390 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Kinderen uit Krimpen aan den IJssel hoeven zich in de zomervakantie niet te vervelen. Op het zomerprogramma van Synerkri staan tal van activiteiten, zoals boogschieten, waterfun, vakantiebios en schilderen.

De vakantie is goed begonnen, verteld Karin Pattikawa van Synerkri. “Met wat aanpassingen hier en daar, in verband met de warmte, zorgen wij weer voor veel vakantieplezier. Veel Krimpense kinderen weten ons inmiddels te vinden en hebben meegedaan met allerlei activiteiten zoals bubbelvoetbal, lama’s schilderen, waterfun op de buikschuifbaan en insectenhotels bouwen.”

Synerkri heeft vakantie van 5 tot 16 augustus. Dan zijn er geen activiteiten. Vanaf maandag 19 augustus wordt het zomerprogramma vervolgd.

Voor veel activiteiten is een Synerkri lidmaatschap nodig. Activiteiten waarbij dat niet nodig is, zijn Synerkri on Tour, Vakantiebios en het driedaagse evenement Vakantiedorp in de laatste week van de zomervakantie. Informatie over lid worden en over de activiteiten is terug te vinden op de website: www.synerkri.nl.

Dit bericht is 1390 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief