Archieven

Dit bericht is 1653 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Klaas de Wit, voorzitter van het Programma Bepalend Orgaan (PBO) van RTV Krimpenerwaard, heeft via een brief zijn waardering uitgesproken voor alle medewerkers van RTV Krimpenerwaard.

Hij complimenteert de medewerkers die het in deze bizarre tijd mogelijk maken om zowel radio als televisie in de lucht te houden. Volgens De Wit is het vooral nu, zeer belangrijk om verbinding te houden met en tussen de inwoners van de Krimpenerwaard.

Ook de medewerkers die tijdelijk uit voorzorg thuis blijven, verdienen een pluim. Televisiemedewerkers gaan beperkt op pad en sommige radiomedewerkers blijven thuis. Dat is begrijpelijk en in sommige situaties ook heel verstandig. Om met de woorden van Rutte te spreken: ‘beter voorzichtigheid nu, dan spijt achteraf’.

RTV Krimpenerwaard werkt met uitsluitend vrijwilligers en is haar vrijwilligers ook dankbaar voor de getoonde inzet in deze tijd. Nieuwe manieren worden gevonden voor opnames van televisie-items, de rubriek ‘Uit de oude doos’, Het Donsuurtje, het uurtje sporten en bewegen bij sportschool Poldergym, het nieuwe onderdeel De Waard aan Huis, radioprogramma’s die thuis worden opgenomen, een vierdaagse marathon met muziek van vaderlandse bodem en een speciale radioprogrammering op deze bijzondere Koningsdag.

RTV Krimpenerwaard blijft u zo goed als mogelijk informeren en wenst u ondanks alles een fijne Koningsdag.

Dit bericht is 1653 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief