Archieven

Dit bericht is 927 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – De Vriendenstichting van de Kinderboerderij in Krimpen aan den IJssel, schenkt speeltoestellen aan de boerderij. De aanwezige toestellen waren hier en daar verouderd en in een slechte staat. De stichting vond het daarom tijd om deze te vervangen en heeft nu onder andere nieuwe loopfietsjes, speeltractoren e.d. geschonken. 

De plaatselijke Intertoys in Krimpen aan den IJssel in het Winkelcentrum Crimpenhof, wilde hieraan wel meedoen en stelde een speel tractor ter beschikking. Waar de kinderboerderij heel dankbaar voor is. Uit de donaties, die de vriendenstichting regelmatig mag ontvangen, kunnen zij dit doen voor de kleine bezoekers van de kinderboerderij.

“Verder zijn er natuurlijk best nog wensen die we in de toekomst willen realiseren en/of verwezenlijken. Bijvoorbeeld een zitje waar de ouders, opa’s en oma’s een rustpuntje hebben op de kinderboerderij en toch hun kinderen en kleinkinderen een wakend oog kunnen bieden.” Laat een lid van de vriendenstichting ons weten.

Wilt u ook de vriendenstichting helpen om de Kinderboerderij op te leuken? U vindt een QR-code op de kinderboerderij en kunt uw vrijwillige bijdrage doneren aan de Vriendenstichting Kinderboerderij Klein Boveneind. Alle ontvangen gelden komen ten gunste van de kinderen. Het verfraaien en het terrein nog beter op te zetten, waar uw kinderen het naar hun zin hebben.

Dit bericht is 927 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief