Archieven

Dit bericht is 2024 keer gelezen

BERGAMBACHT – De vrijwilligers van zorgcentrum Slothoven in Bergambacht kregen deze week een gezellige avond aangeboden. Dit om ze te bedanken voor hun inzet.

Vooraf konden de vrijwilligers een keus maken uit een drietal workshops voor deze avond: een presentatie van de Historische Vereniging Bergambacht, een rondleiding op kaasboerderij Schep met een kleine kaasproeverij of een bloemenworkshop verzorgd door de Rozenbus Krimpenerwaard.

Vrijwilligerscoördinator Didi ging bij alle workshops langs zodat ze alle aanwezige vrijwilligers weer eens gesproken heeft. Ze geeft aan: “Dat een organisatie als Slothoven niet zonder vrijwilligers kan wisten we al lang. Tijdens de coronapandemie is dit echter nog duidelijker geworden. Helaas was het gedurende een groot deel van deze periode niet mogelijk om de vrijwilligers in te zetten. Sinds een aantal maanden zijn ze echter weer van harte welkom in Slothoven. Als dank voor hun inzet organiseren we elk jaar een gezellige avond. Daar we ze nog niet allemaal tegelijk in Slothoven kunnen ontvangen, is er dit keer voor gekozen voor de opzet met workshops.”

Deze avond zijn ook de jubilarissen gehuldigd.

Dit bericht is 2024 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief