Archieven

Dit bericht is 1102 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Martijn Vroom wil graag in aanmerking komen voor een herbenoeming voor een tweede termijn als burgemeester van Krimpen aan den IJssel. Dat heeft hij laten weten aan Jaap Smit, de commissaris van de Koning in Zuid-Holland. De gemeenteraad buigt zich nu over de herbenoemingsprocedure, die leidt tot een aanbeveling over de herbenoeming aan de minister van Binnenlandse Zaken.

Vroom heeft het naar eigen zeggen naar zijn zin in Krimpen. “Mijn eerste termijn is echt omgevlogen. Ook heb ik het gevoel dat ik hier nog helemaal niet klaar ben. Er is nog zoveel te doen. Zo wil ik er zijn voor alle Krimpenaren. Ik ga graag gesprekken met hen aan off- en online. Daarnaast heb ik een goed landelijk netwerk dat ik – waar nodig – voor Krimpen inzet.

Vroom werd eind 2015 benoemd als burgemeester van de IJsselgemeente. Zijn termijn eindigt in december van dit jaar. Eerder was hij onder andere actief als wethouder in Waddinxveen en Noordwijk en als raadslid in Schiedam.

Dit bericht is 1102 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief