Archieven

Dit bericht is 464 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- De champagnekurken hebben geknald en alle olliebollen en bitterballen zijn alweer op… het nieuwe jaar is van start gegaan. Een mooi moment om met goede voornemens te starten. En de belangrijkste herkennen we allemaal: weer even op een gezond gewicht en goede leefstijl letten.

De Bibliotheek Krimpenerwaard, Team Sportservice en Welzijn Krimpenerwaard helpen u daar bij. De komende weken staan er mooie activiteiten gepland om weer even de puntjes op de i te zetten.

Doe dus mee met een of meerdere activiteiten:

  • Vrijdag 20 januari van 11:00 – 13:00 uur – Workshop over gezonde en lokale voeding met een lekker proeverijtje. Locatie: Bibliotheek Schoonhoven
  • Vrijdag 27 januari van 9:00 – 11:00 uur – Workshop over bewegen in jouw omgeving en het volwassensportfonds. En voor de liefhebbers een fittest. Locatie: bibliotheek Schoonhoven
  • Vanaf februari: Leefstijlcursus Voel je goed. Voor iedereen die wel een duwtje in de rug kan gebruiken om alle info te begrijpen en daadwerkelijk aan de slag te gaan met je leefstijl.

De workshops en de  cursus zijn helemaal gratis. Bij interesse kunt u contact opnemen via taalhuis@debibliotheekkrimpenerwaard.nl of door te bellen naar 0180 669999.

Dit bericht is 464 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief