Archieven

Dit bericht is 622 keer gelezen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STOLWIJK – De Voetbalvereniging Stolwijk bestaat dit jaar 90 jaar. Daarom wordt dit seizoen begonnen met een Aftrapdag. Deze dag is voor alle jongens en meisjes tot en met 13 jaar die lid zijn, maar is ook bedoeld als kennismaking voor de nog onontdekte talenten die dus nog geen lid zijn.

Voor jong en oud, jongens en meisjes heeft VV Stolwijk spetterende activiteiten in petto! Op deze dag (vrijdag 26 augustus red.)  zullen er vanaf 16:30 uur tot circa 19:00 uur verschillende activiteiten plaatsvinden op het terrein van VV Stolwijk. “Dit jaar zijn er voetbalclinics verzorgd door de heren en dames van de selectie, kunnen jullie onderling partijen, maar gaan we ook bubbelvoetballen, voetbalsjoelen en flippervoetbal spelen.” Zo meldt de voetbalclub op de website.

“Dat is echter nog lang niet alles want dit jaar staat er zelfs een zandvlakte klaar waar we ons lekker uit kunnen leven met een partijtje voetvolley. Een springkussen en nog veel meer leuke voetbalspellen maken de dag verder compleet.”

Omdat het dit jaar extra feest is worden de deelnemers voorzien van eten en drinken en kun je genieten van lekkere poffertjes en voldoende limonade. Voor de bezoekers, welke jullie aan kunnen komen moedigen, is de kantine ook gewoon open.

Het aanmeldformulier voor deze dag is te vinden op de website van VV Stolwijk. 
Aanmelden dient te gebeuren voor 1 augustus.

Dit bericht is 622 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief