Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 966 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De VVD in Krimpenerwaard trekt zich het lot aan van horeca-ondernemers die door de coronamaatregelen hard worden geraakt. In schriftelijke vragen aan het college dringt ze aan op maatregelen om de ondernemers tegemoet te komen, zoals uitstel van betaling of het verlenen van korting of mogelijkheid tot gespreid betalen van de gemeentelijke belastingen.

De VVD oppert daarnaast het voorstel om het terrassenseizoen dit jaar eerder van start te laten gaan. Vogel: “Zodat de horeca meer mogelijkheden heeft wanneer zij haar deuren weer opent.”

Samen met partijgenoot Marco Oudshoorn overhandigde Heleen Vogel kortgeleden een taart aan Anton de Wilde en Rober Smith van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Krimpenerwaard. De taart was symbolisch voor alle horeca-ondernemers in de Krimpenerwaard die in zwaar weer zitten door de verplichte coronasluiting.

Vogel: “Horeca-ondernemers zijn het afgelopen jaar ongelooflijk hard geraakt door de coronacrisis. De horeca heeft alweer bijna drie maanden haar deuren gesloten. Door deze tweede lockdown zitten veel restaurants en cafés in de problemen. De Wilde en Smith vertelden ons over de grote problemen waarmee de horeca op dit moment te kampen heeft. Hoe houden we onze Krimpenerwaardse horeca overeind? Vandaar de vragen aan het college.”

De VVD is ter ore gekomen dat er concrete hulpvragen zijn van (startende) horecaondernemers in de gemeente. De partij wil van het college weten om wat voor soort vragen het hier gaat en of er contact is opgenomen met de ondernemers om een oplossing te bieden.

Dit bericht is 966 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief