Archieven

Dit bericht is 936 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – VVD Krimpenerwaard gaat deze maand langs bij horecaondernemers in alle kernen van de gemeente om hen succes te wensen. Sinds eind april zijn de terrassen weer open en sinds vorige week mag ook binnen weer worden gegeten en gedronken. “Na een loodzware periode hopen we dat zowel de persoonlijke als financiële gevolgen tot het verleden behoren”, aldus VVD-raadslid Heleen Vogel.

Verschillende fractieleden zijn inmiddels bij een aantal horecaondernemers langs geweest om een ansichtkaart met succeswensen te brengen. Vogel: “In de gesprekken die tot nu toe zijn gevoerd, komt vooral de opluchting en blijdschap naar voren. Ook de timing van de opening van de horeca wordt door meerdere ondernemers aangegeven want ‘het had niet langer moeten duren, de pot is nu wel leeg’.”

In de afgelopen maanden heeft de VVD regelmatig contact gehad met Anton de Wilde en Rober Smith van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Krimpenerwaard. Op Oudejaarsdag hebben fractieleden Marco Oudshoorn en Heleen Vogel een taart gebracht om hen een hart onder de riem te steken. De taart was symbolisch bedoeld voor álle horecaondernemers in de gemeente Krimpenerwaard die het afgelopen jaar hard zijn geraakt door de coronacrisis.

“De tweede lock-down is keihard aangekomen. Daarom hebben we bij het college aangedrongen op een flexibel (terrassen)beleid en het ter beschikking stellen van een noodfonds of herstelfonds. De komende maanden blijven we de vinger aan de pols houden en staan we klaar voor alle horecatoppers in de Krimpenerwaard.”

Dit bericht is 936 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op VVD Krimpenerwaard wenst horeca succes

  • Dit is niet leuk voor deze horeca, want wat is nu eigenlijk de naam? Ik kom die ook in het hele artikel niet tegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief