Archieven

Dit bericht is 958 keer gelezen

SCHOONHOVEN – De VVD in de raad van Krimpenerwaard steunt Scouting Olivier van Noort in haar wens om een nieuw onderkomen te verwezenlijken naast de scoutinghaven aan de Lek. “Het bestuur is daar al jaren mee bezig”, geeft VVD’er Marco Oudshoorn aan. “Het grasveld van het zwembad is groot genoeg.”

In schriftelijke wil de VVD weten hoe college staat tegenover de wens van de Scouting om het terrein aan het Beregrachtpad te mogen inwisselen voor het terrein bij zwembad ‘t Wilgerak. Oudshoorn spreekt van een ‘win/win situatie’, aangezien het gebied bij het Bastion binnen afzienbare tijd herontwikkeld gaat worden. “We hopen dat het college bereid is om constructief aan deze herontwikkeling mee te werken.

Scouting Olivier van Noort heeft ruim 110 leden uit onder andere Bergambacht, Ammerstol, Schoonhoven en andere kernen.

Oudshoorn; “De gemeente heeft dit jaar de buitenhaven aan de Lek, naast het terrein van zwembad ‘t Wilgerak uitgebaggerd. Daar heeft de scouting nieuwe steigers geplaatst en onlangs heeft burgemeester Cazemier deze haven feestelijk geopend (foto). Aangezien binnen afzienbare tijd hun sterk verouderde gebouw in de binnenstad aan het Beregrachtpad aan vervanging toe is, kijken zij naar herontwikkeling op het zwembadterrein, naast de vernieuwde haven.”

Dit bericht is 958 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief