Archieven

Dit bericht is 1519 keer gelezen

habbenjansen1KRIMPENERWAARD – De algemene ledenvergadering van de VVD Zuid-Holland heeft de kandidatenlijst voor de Waterschapsverkiezingen 2019 vastgesteld. De vierde plaats wordt ingenomen door Cor Habben Jansen uit Stolwijk.
Cor Habben Jansen is een ervaren bestuurder. Zo was hij steunfractielid en raadslid in de voormalige gemeente Vlist, voorzitter van netwerk Krimpenerwaard en bestuurslid van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. Van huis uit is Habben Jansen landbouwkundig ingenieur en betrokken bij veel gebiedsontwikkelingsprojecten.
Als betrokken inwoner van de regio kent hij de Krimpenerwaard door en door en kan daardoor als geen ander de kansen en mogelijkheden van deze polder optimaal benutten voor bewoners en ondernemers, zo is de VVD van mening.
“Natuur en landbouw zijn geen tegenstanders, maar kunnen en moeten elkaar stimuleren en versterken. Cor wil zich vooral inzetten voor het oplossen van de algenproblematiek en het voorkomen van bodemdaling. Het lukraak verhogen van het polderpeil is niet de oplossing. Het vinden van duurzame en technische oplossingen op maat voor de milieuproblematiek is van groot belang. Hiervoor is het meer dan nodig dat ondernemers, onderzoekers, overheden en het onderwijs optimaal samenwerken. Natuurlijk staat Cor voor een solide financieel beleid en verliest hij het kostenaspect niet uit het oog.”

Dit bericht is 1519 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief